top of page

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM (virman)

Molimo Vas ispunite svoje podatke i napišite koji proizvod želite naručiti. U slučaju da želite određen model, pakiranje, graviranje ili vrstu drva na setovima stavite to kao napomenu ispod. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu, u roku od 24 h poslat ćemo vam e-mail sa predračunom i podacima za uplatu. 

Thanks! Message sent.

Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna). Cijene u EUR se preračunavaju u HRK prema trenutnom tečaju (u trenutku kupovine). Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom sa hrvatskog računa. Nakon što uplatite, potrebno je poslati nam na e-mail potvrdu o uplati. 
Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 72 sata od trenutka zaprimanja predračuna.

Nakon što zaprimimo Vašu uplatu (u slučaju setova) krećemo sa proizvodnjom i setovi se isporučuju za maksimalno 14 dana. Svi ostali proizvodi se isporučuju za maksimalno 3 dana (ovisno o dostupnosti).

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj.

bottom of page